Over ons

Wij, Ben en Jan Ham, mogen ons met recht aardappelexperts noemen, vinden we zelf. We handelen niet alleen in aardappelen, we hebben ook vele jaren ervaring als telers van diverse rassen. De kalkrijke kleigrond van de Haarlemmermeer, waar ons bedrijf zich bevindt, leent zich immers uitstekend voor het verbouwen van vele soorten aardappelen. De aardappelen die wij zelf telen, omringen wij met de grootste zorg. Pootmateriaal wordt zorgvuldig geselecteerd, aangeplante gewassen worden vloeibaar bemest om ze zoveel mogelijk voedingsstoffen te kunnen meegeven en door regelmatig van gewas te wisselen houden we ook de grond kerngezond.

Omdat wij dagelijks met aardappelen bezig zijn, weten wij precies waar een goede aardappel aan moet voldoen. Dat maakt zakendoen met ons prettig; wij begrijpen snel wat u zoekt. De aardappelen die wij inkopen, worden door ons met strenge telersogen bekeken. Waar komen ze vandaan? Door wie zijn ze geteeld, en op welke soort grond? Zo bewaken wij de kwaliteit. Want daar gaat het tenslotte om.

Op www.gebroedersham.nl vindt u meer informatie over de achtergrond van ons bedrijf en de manier waarop wij werken. Piepertweets